Linke më të përdorura

Shërbimi i Terapisë Intensive


Reanimacioni për të rriturit është një repart më vete ku punojnë 18 persona, si më poshtë:
Mjekë
Mami
Personel mbështetës
Këtu trajtohen pacientet me ndërlikime madhore të lidhura me sistemin e riprodhimit.

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video