Linke më të përdorura

Mjekë Obsteter-Gjinekolog

1 Eliona Demaliaj
2 Maksim Gjoni
3 Nikita Manoku
4 Blenard Nonaj
5 Aferdita Manaj
6 Albert Cakoni
7 Teuta Bare
8 Odeta Hoxhaj
9 Artur Habili
10 Bledar Benja
11 Dritan Shpati
12 Elton Koroveshi
13 Eneida Dede
14 Gilberta Hatibi
15 Ilir Bylykbashi
16 Ilta Bylykbashi
17 Julian Habibaj
18 Arben Rrugia
19 Edlira Bylykbashi
20 Engjellushe Pobrati
21 Merita Alushani
22 Shpresa Metushi
23 Anila Xhani
24 Erlin Kurti
25 Ernald Zeqja
26 Fatjon Balla
27 Fatmir Kopani
28 Mark Lelçaj
29 Rexhina Bajo
30 Rozeta Shahinaj
31 Zhani Treska
32 Avenir Balili
33 Robert Qirko

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video