Linke më të përdorura

Mjekë Neonatologe

1 Spiro Damo
2 Aferdita Muca/Muraku
3 Ajmone Troshani
4 Anida Gjikondi
5 Artiola Xhafa
6 Gentiana Koroveshi(Gora)
7 Lumnije Dodaj
8 Mimoza Kraja
9 Orieta Qirici(ILO)
10 Shahe Isufi

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video