Linke më të përdorura

Mjekë Anestezist Reanimator

1 Agron Çibuku
2 Ahmet Ponari
3 Arti Qose
4 Erifili Tili
5 Ilir Toma
6 Serbesina Borova
7 Sevda Basha
8 Violeta Todhe
9 Zef Delia

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video