Linke më të përdorura

Mjekë Laboratori

1 Mimoza Goga
2 Anxhela Kostandini
3 Suela Tole (Leli)
4 Klement Dasho
5 Armela Priftaj (Çobo)

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video