Linke më të përdorura

C’fare duhet te dini dhe te beni para se te planifikoni nje shtatezani?

Planifikimi i shtatezanise tuaj te ardhme ju ndihmon juve dhe bebin tuaj te ardhshem, per te patur nje shtatezani pa probleme dhe nje bebe te shendetshem. Shume gra nuk e dine qe kane ngelur shtatezana per shume jave, pas konceptimit duke e rrezikur bebin e ardhem, pasi javet e para te shtatezanise jane te rendesishme per rritjen e bebit tuaj.

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video