Linke më të përdorura

Keshilla per ushqimin ne shtatezani

Nje grua shtatezane duhet te haje nje ushqim te larmishem, te pasur me kalori qe te mund te ushqeje mire bebin e vet I cili ka nevoje qe te rritet. Gjate 3 muajve te par ate shtatezanise ju nuk duhet te ndryshoni sasine e kalorive qe merni. Keto kalori nuk duhet te shtohen. Kjo do te thote qe ju nuk duhet te hani per dy vete.

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video