Linke më të përdorura

Trajnim

Falë Bashkëpunimit të S.U.O.GJ. "Mbretëresha Geraldinë" me “Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës” dhe Qëndrën "Celësi Im", në ambientet e spitalit tonë u organizua Trajnimi me Temë: "ETIKA, INTEGRITETI, KOMUNIKIMI EFEKTIV"

 

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video