Linke më të përdorura

Investime me Fondet dytësore të Spitalit S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë”

Cdo ditë e më tepër mendojmë si të përmirësojmë sa më shumë kushtet e spitalit tonë S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë”! Kësaj here investohet për shtretër spitalor; krevate neonatal, krevate pacienti dhe dyshekë spitalor.

Falë të ardhurave dytësore të spitalit tonë është bërë e mundur blerja e 20 krevateve të përshtatshem për Repartin e Reanimacionit Neonatal( krevate me mbajtëse metalike të kromuar dhe me rrota plastike dhe dyshekët janë të mbuluar me lëkure Vinkles); 20 krevate pacienti (manual me tre funksione të ndryshueshme shpinë/gjunjë/ndryshimi i lartesisë); dhe 20 dyshekë për përdorim spitalor.Të gjitha këto investime arrijnë vlerën 2,030,400 lekë të reja.

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video