Linke më të përdorura

Investim në krevate për foshnjat e braktisura, nga Telekom Albania

Telekom Albania ka investuar në shtretërve për mirërritjen e foshnjave të braktisura, në S.U.O.GJ. Mbretëresha Gerladinë.
Z. Nonaj u shpreh: Është një investim që ka bërë një revolucion për mua në këtë institucion ku lindin fëmijët.

Ky është një repart ku janë fëmijët e abandonuar. Bëhet një mrekulli nga ana e stafit tonë mjekësor. Ky nuk është një investim vetëm në shtretër, por edhe në infrastrukturë.

Znj. Ornela Bego, Telekom Albania: Ne kontribuojmë fuqishëm në fushat e shoqërisë, të cilat kanë probleme siç është mjekësia. Ky nuk është një kontribut që fillon tani, por është 20 vjeçar.

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video