Linke më të përdorura

Akt Dhurimi nga Banka Societe Generale Albania

Falenderojmë Bankën SOCIETE GENERALE ALBANIA e cila i dhuroi S.U.O.GJ. "Mbretëresha Geraldinë-s" një Eko Gjinekologjike Portative me sondë Abdominale dhe Vaginale. (model CTS 5500, prodhues SIUI.)

Prezantimi dhe rëndësia e Projektit të USAID

Në kuadrin e projektit "Mbështetje e Reformës në Shëndetësi" të financuar nga USAID, Ministria e Shëndetësisë zhvilloi një takim me temë: "Diskutim mbi përfshirjen e komunitetit në çështjet e shëndetit dhe një kujdes shëndetësor që vendos në qendër të sistemit shëndetësor pacientin”.

Read more

4 (Kater) Monitor për pacientët e Reanimacionit

Falenderojmë “Fondacionin e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjëtorëve të Ditëve të Mëvonshme” i cili në bashkëpunim me "Fondacionin Spitalor të Nënës dhe Femijës" i dhuruan sot S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë”-s, Sondën Ekografike Konvekse/ C3-7ED.

Read more

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video