Linke më të përdorura

Sonda Ekografike Konvekse/ C3-7ED

Falenderojmë “Fondacionin e Kishës së Jezu Krishtit të Shenjëtorëve të Ditëve të Mëvonshme” i cili në bashkëpunim me "Fondacionin Spitalor të Nënës dhe Femijës" i dhuruan sot S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë”-s, Sondën Ekografike Konvekse/ C3-7ED. Falë këtij akti dhurimi do të kemi mundësinë të ofrojmë një shërbim më të shpejtë dhe cilësor.

Dhuratë nga FloriFarma

Një Falenderim nga ana e Drejtorisë së S.U.O.GJ “Mbretëresha Geraldinë” shkon sot (18/11/2013) për FloriFarma që na Dhuroi një sërë produktesh për Repartin e Reanimaicionit të Pediatrisë dhe për Repartin e Obstetrikës.

Read more

Intervista e Z. Nonaj për Gazetën “Telegraf”

Në intervistën e djeshme për Gazetën “Telegraf”, Z. Nonaj shprehet se, "Që pas daljes së urdherit të Ministrit të Shëndetësisë Z. Ilir Beqaj ka filluar zbatimi i shërbimeve falas ndaj grave shtatëzena dhe grave të komuniteti rom  në S.U.O.GJ. "Mbretëresha Geraldinë".

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video