Linke më të përdorura

Çmimi Vepro Tani

  • Written by Geraldina
  • Category: Lajme dhe evente

Ambasadori Alexander A. Arvizu i dorëzon Organizatës në Mbështetje të Foshnjave të Braktisura (OSAAB) e cila ndodhet në S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” çmimin Vepro Tani për muajin dhjetor.

Read more

Seminar

  • Written by Geraldina
  • Category: Lajme dhe evente

Ndërkohë dy spitalet S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” dhe S.U.O.GJ. “Koco Gliozheni” organizuan seminarin me temë: “Infeksionet Vaginale dhe Menometrorrhagia” në Hotel International Vlorë, në Hotel Bleart Durrës dhe Hotel Colosseo Shkodër.

Read more

Dëgjo sa rreh zemra ime

  • Written by Geraldina
  • Category: Lajme dhe evente

"Dëgjo tek sa rreh zemra ime” Falë kontributit të dhënë nga miq të cilët morën pjesë në eventin “Darkoni për nenat dhe bebat “ Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës ka mundësuar blerjen dhe dhurimin e një kardiotokografi për një nga sallat e lindjes tek SUOGJ “Mbreteresha Geraldine.”

Read more

Mamografia

  • Written by Geraldina
  • Category: Lajme dhe evente

Nderkohe ne S.U.O.GJ. “Mbreteresha Geraldine” ekzaminimet ne kabinetin e ekografise shtohen cdo dite e me shume. Ne nje hark kohor prej 10 ditesh jane bere 168 mamografi!