Linke më të përdorura

Denonconi

  • Written by Geraldina
  • Category: Për pacientët

Për pacientët

  • Written by Geraldina
  • Category: Për pacientët

Tarifat per shërbimet mjekesore per pacientet ne Kujdesin Shendetesor Paresor te Specializuar dhe Spitalor

Shkarkoni pdf