Linke më të përdorura

Kongresi i IV Ndërkombëtar i Shoqatës

  • Parent Category: ROOT
  • Written by Geraldina
  • Published in Lajme dhe evente

Ndërkohe në Hotel Tirana International po zhvillohet Kongresi i IV Ndërkombëtar i Shoqatës Shqiptare të Obstetrikë-Gjinekologjisë në bashkëpunim me Shoqatën e Obstetërve Gjinekologë të Kosovës (SOGK). Në këtë Kongres prëvec mjekëve të S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” dhe mjekëve Obstetër - Gjinekologë të Kosovës, mori pjesë edhe Ministri i Shëndetësisë Z. Ilir BEQAJ.