Linke më të përdorura

Investim në krevate për foshnjat e braktisura, nga Telekom Albania

  • Parent Category: ROOT
  • Written by Geraldina
  • Published in Lajme dhe evente

Telekom Albania ka investuar në shtretërve për mirërritjen e foshnjave të braktisura, në S.U.O.GJ. Mbretëresha Gerladinë.
Z. Nonaj u shpreh: Është një investim që ka bërë një revolucion për mua në këtë institucion ku lindin fëmijët.

Ky është një repart ku janë fëmijët e abandonuar. Bëhet një mrekulli nga ana e stafit tonë mjekësor. Ky nuk është një investim vetëm në shtretër, por edhe në infrastrukturë.

Znj. Ornela Bego, Telekom Albania: Ne kontribuojmë fuqishëm në fushat e shoqërisë, të cilat kanë probleme siç është mjekësia. Ky nuk është një kontribut që fillon tani, por është 20 vjeçar.