Linke më të përdorura

C’fare duhet te dini dhe te beni para se te planifikoni nje shtatezani?

  • Parent Category: ROOT
  • Written by Geraldina
  • Published in Këshilla

Planifikimi i shtatezanise tuaj te ardhme ju ndihmon juve dhe bebin tuaj te ardhshem, per te patur nje shtatezani pa probleme dhe nje bebe te shendetshem. Shume gra nuk e dine qe kane ngelur shtatezana per shume jave, pas konceptimit duke e rrezikur bebin e ardhem, pasi javet e para te shtatezanise jane te rendesishme per rritjen e bebit tuaj.