Linke më të përdorura

Kongresi i IV Ndërkombëtar i Shoqatës

Ndërkohe në Hotel Tirana International po zhvillohet Kongresi i IV Ndërkombëtar i Shoqatës Shqiptare të Obstetrikë-Gjinekologjisë në bashkëpunim me Shoqatën e Obstetërve Gjinekologë të Kosovës (SOGK). Në këtë Kongres prëvec mjekëve të S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” dhe mjekëve Obstetër - Gjinekologë të Kosovës, mori pjesë edhe Ministri i Shëndetësisë Z. Ilir BEQAJ.

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video