Linke më të përdorura

Çmimi Vepro Tani

Ambasadori Alexander A. Arvizu i dorëzon Organizatës në Mbështetje të Foshnjave të Braktisura (OSAAB) e cila ndodhet në S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” çmimin Vepro Tani për muajin dhjetor.

Read more

Seminar

Ndërkohë dy spitalet S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” dhe S.U.O.GJ. “Koco Gliozheni” organizuan seminarin me temë: “Infeksionet Vaginale dhe Menometrorrhagia” në Hotel International Vlorë, në Hotel Bleart Durrës dhe Hotel Colosseo Shkodër.

Read more

Dëgjo sa rreh zemra ime

"Dëgjo tek sa rreh zemra ime” Falë kontributit të dhënë nga miq të cilët morën pjesë në eventin “Darkoni për nenat dhe bebat “ Fondacioni Spitalor i Nënës dhe Fëmijës ka mundësuar blerjen dhe dhurimin e një kardiotokografi për një nga sallat e lindjes tek SUOGJ “Mbreteresha Geraldine.”

Read more

Mamografia

Nderkohe ne S.U.O.GJ. “Mbreteresha Geraldine” ekzaminimet ne kabinetin e ekografise shtohen cdo dite e me shume. Ne nje hark kohor prej 10 ditesh jane bere 168 mamografi!

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516




 
  • Video