Linke më të përdorura

Seminar mbi "Forcimin e Aftësive Drejtuese të Menaxherëve të Nivelit të Mesëm të Spitalit, Përgjegjësitë dhe Rolet në Mardheniet me Punonjësit"

Me pjesëmarrjen e Drejtorit Z. Blenard Nonaj, në Spitalin Universitar Obstetrik Gjinekologjik “Mbretëresha Geraldinë” me ndihmën e Projektit të USAID “Mbështetje Reformës në Shëndetësi” u zhvillua një seminar mbi "Forcimin e Aftësive Drejtuese të Menaxherëve të Nivelit të Mesëm të Spitalit, Përgjegjesitë dhe Rolet në Mardhëniet me Punonjësit".

Read more

Trajnim mbi menaxhimin e “Burimeve Njerëzore”

Dje më 29/10/2013 në S.U.O.GJ. “Mbretëresha Geraldinë” u zhvillua trajnimi mbi “Menaxhimin e Burimeve Njerëzore”. Në këtë trajnim morën pjesë edhe përfaqesues të Spitalit Rajonal të Lezhës dhe Spitalit Rajonal të Korcës.

KREU HISTORIKU SHERBIMET TONA GALERITE E FOTOVE LAJME DHE EVENTE KESHILLA KONTAKTONI
 
  • Foto
    Tel:00355 42 222 609
Tel:00355 42 225 516
 
  • Video